De vakmensen van Machinefabriek van den Heuvel uit Helmond beschikken over de nodige expertise op het gebied van het CNC draaien van componenten uit zowel RVS, Aluminium, Non-Ferro’s als kunststoffen. Door de gebalanceerde mix van machines, van conventionele draaibanken tot hightech CNC draaifreescombinaties zijn wij in staat om de behoeften van onze klanten optimaal in te vullen.

Onze CNC draaibanken zijn uitgerust met een stafaanvoer om grotere series onbemand te kunnen produceren. De MAZAK draaibanken zijn multitasking waardoor zeer complexe bewerkingen kunnen worden uitgevoerd. Ze zijn uitgerust met aangedreven gereedschappen, om zo meerdere bewerkingen in 1 opspanning te kunnen realiseren. Diameters vanaf 6 mm tot 200 mm kunnen wij probleemloos verwerken. Grotere afmetingen worden in overleg uitgevoerd.

Het uitgangspunt bij Machinefabriek Van den Heuvel is maximale flexibiliteit en productiviteit van enkel stuks of prototype tot seriematige productie. Voor producten waarvoor een korte doorlooptijd cruciaal is creëren we door deze werkwijze flexibiliteit waarbij niet zelden gedurende de nacht en weekenden geproduceerd wordt.