Machinefabriek Van de Heuvel in Helmond heeft zich in de afgelopen 15 jaar ontwikkeld tot een ervaren toeleverancier van CNC draaiwerk. Er worden zeer uiteenlopende producten gemaakt, zowel enkelstuks (ook Protyping) als middelgrote series. Deze producten worden volledig volgens uw specificaties gemaakt van het materiaal dat u wenst. Dit kunnen zowel ferro, non ferro materialen als ook verschillende kunststoffen zijn.

Een groot pluspunt is dat we door onze kleinschaligheid in staat zijn om snel te reageren op de vraag van de klant.

Bedrijfseigenaar Piet van den Heuvel weet precies waar het zijn klanten om te doen is: betrouwbaarheid, vakmanschap, technische perfectie, korte procestijden en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Machinefabriek Van den Heuvel streeft daarnaast naar een langdurige relatie met zijn opdrachtgevers. Om zijn klanten te ondersteunen verzorgd Machinefabriek Van den Heuvel ook bijkomende werkzaamheden zoals oppervlakte- of nabehandelingen en voorraadbeheer.

Voor planning, voorraadbeheer en administratie maken wij gebruik van een ERP systeem.

CAD CAM

Wij werken met een modern Cad Cam systeem, waarbij we direct de door u geleverde stepfiles binnen het programmeersysteem in kunnen lezen.

Vraag direct een offerte aan