COMPLEXE
BEWERKINGEN
Geen probleem voor de Mazak Matrix Nexus 2
Heer en Meester
in Verspaning
Bij Machinefabriek Van de Heuvel staan kwaliteit en persoonlijke service altijd voorop.
Enkelstuks
of Serieproductie
Machinefabriek Van de Heuvel beschikt over automatische invoer

De vakmensen van Machinefabriek van den Heuvel uit Helmond beschikken over de nodige expertise op het gebied van het CNC draaien van componenten uit zowel RVS, Aluminium, Non-Ferro’s als kunststoffen. Door de gebalanceerde mix van machines, van conventionele draaibanken tot hightech CNC draaifreescombinaties zijn wij in staat om de behoeften van onze klanten optimaal in te vullen.

Onze CNC draaibanken zijn uitgerust met een stafaanvoer om grotere series onbemand te kunnen produceren. De MAZAK draaibanken zijn multitasking waardoor zeer complexe bewerkingen kunnen worden uitgevoerd. Ze zijn uitgerust met aangedreven gereedschappen, om zo meerdere bewerkingen in 1 opspanning te kunnen realiseren. Diameters vanaf 6 mm tot 200 mm kunnen wij probleemloos verwerken. Grotere afmetingen worden in overleg uitgevoerd.

Het uitgangspunt bij Machinefabriek Van den Heuvel is maximale flexibiliteit en productiviteit van enkel stuks of prototype tot seriematige productie. Voor producten waarvoor een korte doorlooptijd cruciaal is creëren we door deze werkwijze flexibiliteit waarbij niet zelden gedurende de nacht en weekenden geproduceerd wordt.

CNC DRAAIEN

De vakmensen van Machinefabriek van den Heuvel beschikken over de nodige expertise op het gebied van het CNC draaien van componenten uit zowel RVS, Aluminium, Non-Ferro’s als kunststoffen.

ONBEMANDE PRODUCTIE 24/7

Onze machines zijn voorzien van automatische belading en uitsortering die onbemande productie mogelijk maakt. Dit stelt ons in staat om 24/7 te produceren met korte levertijden tegen de juiste kostprijs.

MACHINEPARK

Met onze machines zijn wij in staat u een nauwkeurig product te leveren. Als compleet leverancier hebben wij alle bewerkingstechnieken in huis om een volledig eindproduct te maken.

Specialisten in draai- en freeswerk